Ana içeriğe atla

En hızlı ingilizce öğrenimi için Callan Method

İngilizce öğrenmek konusunda bir çok yol denemiş olmanıza rağmen hala tatmin edici bir yöntem bulamamış olabilirsiniz. Bu yazıyı okuyor olmanızın sebebi de budur. Bu tatminsizliğin temel sebebi,  genel olarak hızlı İngilizce öğrenme yöntemlerine yöneliyor olmanız olabilir!. Elbette bunda hiç bir sakınca yok ancak, şunu net olarak bilmek gerekiyor ki çok istisnai kişi ve durumlar haricinde İngilizceyi çok hızlı bir şekilde öğrenmek sanıldığı kadar kolay değildir. Hızlı İngilizce kursları veya hızlandırılmış yoğun derslerin olduğu programlar bazı eğitim kurumları tarafından sunuluyor. Lakin şunu net bilmek gerekir ki, bu hız sizin sadece seçtiğiniz yöntemle değil yöntemin gerekliliklerini ne kadar sağlıklı yaptığınızla da alakalı. Kendinize bol bol çalışacak vakti ayırdığınızdan emin olmak gerekir. Çünkü en hızlı yöntemde bile yapılması gerekenler yine bol bol çalışmak olacaktır. Hızlı İngilizce öğrenme sistemlerinin diğerlerinden bir farkı yoktur ve tek farkı daha çok ders saatini daha az bir zamana sıkıştırmaktır. Önemli olan yönetimin hızlı öğretmesi sanıyorsanız yanılıyorsunuz çünkü 1'i öğrenmeden 2'ye 2'yi öğrenmeden 3'e atlayamazsınız. Bu bağlamda hızlı İngilizce öğrenme metotlarında da metot nasıl olsa hızlı öğretiyor diye bir ''boş vermişlik'' duygusuna kapılmak doğru olmaz. En hızlı yöntemi bulmuş olmanız önemli değil ne kadar çok özen gösterdiğiniz önemlidir.

Bu bağlamda öncelikle şu soruların cevabını kendimizde aramamız gerekiyor!

1-Neden hızlı ingilizce ?
2-Hızlı ingilizce öğrenmeye hazırmıyım?
3-Ne kadar hızlı?
4-Ne kadar zamanım var ?
5-Çalışmaya ne kadar vakit ayırabilirim?
6-Hangi ingilizce öğrenme yöntemini seçmeliyim?

Şimdi bu sorulara sizin yerinize ortalama cevaplar vermeye çalışalım

1- Bugune kadar görüşme yaptığınız bir çok kurs size binlerce ders saatini ve çok uzun bir zaman dilimini uygun gördü. Bu kadar vaktiniz yok. daha hızlı sonuç alabileceğiniz bir yöntem ve kursa ihtiyacınız var. Sizi bekleyen sözlü mülakat, profesyonel hayatta terfi veya iyi puan almanız gereken yazılı sınavlarınız olabilir.

2- Hzlı İngilizce öğrenmeye hazır mıyım sorusu net olarak cevaplanamayabilir. Çünkü daha önceki konularımızda da altını çizdiğimiz gibi hızlı bir yöntemle ingilizce eğitimi almak, klasik ve yavaş ilerleyen yötemlere göre ister istemez daha çok sorumluluk ve daha çok çalışma demektir. Ayrıca birinci sorudaki olası sebebleriniz hızlı bir yöntemi tercih etmenizdeki temel sebeplerdir ve hazır olup olmadığınızın cevabı daha çok çalışma sorumluluğuna hazır olmanızla alakalıdır. Eğitmeninizle ayrıntılı ve net iletişim kurun!

3- Hızlı yöntemler genel olrak 3 ayda ingilizce veya 6 ayda ingilizce programları olarak öğrencilere sunulur. Sectiğiniz yönteme göre haftalık ders saatleri değişiklik gösterebilir. İngilizce seviyesine göre 1 aylık paketler sunulan öğrencilerimizde olmuştur. Fakat seviyeniz tamamen sıfır ise kesinlikle 3 aylık yoğun veya 6 aylık standart eğitimleri tercih etmelisiniz. (Bu öneri Callan Method baz alınarak sunulmuştur)

4- Kendinizi hazırladığınız mülakat veya yazılı sınava ne kadar zamanınız olduğu bu sorunun cevabıdır. Çoğunlukta 3 ila 6 aylık süreçler söz konusudur. Kursumuza bu tarz başvurulardan edindiğimiz bilgilere istinaden, belli mülakat veya yazılı sınav için hazırlanan öğrencilerimiz minimum 3 - 6 ay kadar öncesinden başvurmuştur. (Proje veya terfi için 1 veya 2 ay kala başvuran öğrencilerimize en doğru cevabı demo dersinden sonra söyleyebiliriz!)

5- Klasik veya hızlandırılmış yöntemler ile kurs alırken bildiğiniz gibi çalışma saatleri de buna istinaden değişiklik gösterir. Haftada 2 saat ders alan bir öğrencinin sorumluluğuyla haftada 8 saat ders alan bir öğrencinin sorumluluğu farklı olacaktır. Unutmayınız ki bir eğitim modelini hızlandırmak çok kolaydır. Önemli olan sizin buna ne derece eşlik edebileceğiniz.

6- Bu cevap en hassas ve en çok dikkat etmeniz gereken cevaptır. Zira çoğu eğitim kurumunda kullanılan yöntemlerden farklı olarak biz, (yazımı güncellediğim 24 haziran 2017 itibariyle bir çok okul açılmış bulunmakta) Callan Method ile eğitim veriyoruz. Callan Method ile alakalı bilgi sahibi olmak yukarıdaki bütün 6 sorunun cevabını vermenizde etkili olacaktır. Çünkü Callan Method hızlı, çok hızlı veya standart kurslardaki yöntemler gibi yavaş bir şekilde de ilerleyebilen esnek bir yöntemdir. Callan Method standart şekilde uygulandığı zaman bile zaten klasik metotlara göre çok daha fazla yol almanızı sağlar. Callan Method ile ilgili bütün ayrıntılı bilgiyi ve ne derece etkili olduğuna dair açıklayıcı yazılarımızı sitemizde bulabilirsiniz. Callan Method bilinen en hızlı İngilizce öğrenim yöntemlerinden biridir. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Callan Method İngilizceniz için muhteşem bir rötuştur

Temel düzeyden İleri düzeye : ELEMENTARY TO ADVANCED Callan method ile tamamen sıfırdan İngilizce öğrenilebileceği gibi, düzeyiniz ne olursa olsun tam doğru tespitle, İngilizce dil düzeyinizi daha da ileriye çıkarabilirsiniz. Daha akıcı, daha tabii, ve daha ileri bir İngilizce dil ve dilbilgisi düzeyi.. Bugüne kadar öğrendiğiniz İngilizcenize gerçek bir rötuş, profesyonel müdahele ve bakış açısı, hemde hiç olmadığı kadar ekili.! Callan Method'un muhteşem disiplinler bütünü size öyle bir ivme kazandırır ki bugüne kadar katıldığınız bütün konuşma dersleri açık ara geri de kalır. Zira kana kana İngilizce konuşarak İngilizce öğreneceksiniz. Neden Ve nasıl olduğunu anlayarak ilerleyin! Callan Method ile gramer parçalarını konuşarak ufak ufak alırsınız. Bu gramer parçaları en temelden itibaren azar azar verildiği için, yeni parçalar geldikçe hiç yadırgamadan öğrenmeye hazır bir şekilde ilerlersiniz. Bu aynı şuna benzer; bilmediğiniz bir kelme ile karşılaştığınızda sözlükte mananına bakı

Şişli'de İngilizce özel ders arayışınıza profesyonel çözümler

İngilizce özel ders arayışınızda size sunduğum optimum çözümlerle en etkili ingilizce özel ders. Şişli bölgesinde İngilizce özel ders veren kursları aramanıza istinaden bloguma ulaştıysanız doğru yerdesiniz! Genel olarak Şişli ve civar semtlerde İngilizce özel ders almayı planlayan öğrencilere çözüm odaklı alternatiflerden bahsettiğim blogumun genelinde, özel dersin kimler için daha uygun olduğunu ve/veya özel dersin sınıf ortamındaki derslere kıyasen avantajları ve dezavantajları gibi fiyat performans bazında kaleme aldığım bir çok yazıya ulaşabilirsiniz. 'Temel dersler' kategorsinde de herhangi bir kursa başlamadan önce hazırlıklı olmanız için en temel bazı konuları açık ve net bir şekilde anlatmaya çalıştım. Bu temel derslere çok iyi bir şekilde hakim olmak başlangıç aşamasında avantaj sağlayacaktır. Şişli İngilizce özel ders Şişli İstanbul'un en merkezi ve en hızlı değişiklik gösteren konumlarından biri. Bu bağlamda sektörler de gelişiyor, değişiyor ve doğal olarak şirk

Callan Method ile ingilizce öğrenmek diğerlerine göre neden daha etkili?

Callan Method ile ingilizce öğrenmek diğerlerine göre neden daha etkili? Callan Method ile İngilizce kesinlikle alışık olduğunuz bir öğrenme yöntemi değildir... Bizler uzman eğitmenler olarak bu yöntemin gücüne ve etkisine inandığımız için bu işte son nokta olduğumuzu her zaman dile getiririz. Bu iddialarımızın yegane sebebi elbette bugüne kadar yabancı dil sorununu aşmış yüzlerce öğrenci referansımızdır. Callan Method ile İngilizce ders alan bir öğrencinin duyma kabiliyeti, daha doğrusu İngilizce anlama kabiliyeti kısa sürede yeniden şekilleniyor. Dil öğrenme süreci doğal bir süreçtir ve Callan Method bu süreci öğrenme yöntemine optimum şekilde entegre etmiş tek ve en sofistike yöntemdir. Yöntemle ders alan kişiler bu farkı en kısa zamanda hisseder! Altını sebatla çiziyorum ki Callan Method ile ingilizce yöntemi size en etkili ingilizce eğitimi ve öğrenimini garanti eder. Elbette yöntemi doğru uygulamak ayrı bir önem taşır! İngilizce öğrenme süreciyle alakalı şöyle bir durum daha söz