Ana içeriğe atla

Şişli'de İngilizce özel ders arayışınıza profesyonel çözümler

İngilizce özel ders arayışınızda size sunduğum optimum çözümlerle en etkili ingilizce özel ders.

Şişli bölgesinde İngilizce özel ders veren kursları aramanıza istinaden bloguma ulaştıysanız doğru yerdesiniz! Genel olarak Şişli ve civar semtlerde İngilizce özel ders almayı planlayan öğrencilere çözüm odaklı alternatiflerden bahsettiğim blogumun genelinde, özel dersin kimler için daha uygun olduğunu ve/veya özel dersin sınıf ortamındaki derslere kıyasen avantajları ve dezavantajları gibi fiyat performans bazında kaleme aldığım bir çok yazıya ulaşabilirsiniz. 'Temel dersler' kategorsinde de herhangi bir kursa başlamadan önce hazırlıklı olmanız için en temel bazı konuları açık ve net bir şekilde anlatmaya çalıştım. Bu temel derslere çok iyi bir şekilde hakim olmak başlangıç aşamasında avantaj sağlayacaktır.

Şişli İngilizce özel ders


Şişli İstanbul'un en merkezi ve en hızlı değişiklik gösteren konumlarından biri. Bu bağlamda sektörler de gelişiyor, değişiyor ve doğal olarak şirketler vb. bütün kurumlar da büyüyor. Bu büyüme prensibinin beraberinde gelen yetkin eleman ihtiyacı da artmakta. Firmaların büyük bir çoğunluğu iş görüşmelerinde mutlaka yazılı ve sözlü yabancı dil bilme mecburiyetini de şart koşuyor. Günümüzde en yaygın talep edilen yabancı dilin İngilizce olduğu da son derece aşikar.

CV'nizde yabancı dil düzeyiniz ne?

Profesyönel sektörde kim olduğunuz CV'nizde saklı. Eğitiminiz, İş geçmişiniz, uzmanlığınız ve doğal olarak bildiğiniz yabancı diller bu CV aracılığıyla yetkin bir eleman olup olmadığınızı göstermenin ilk yolu. Yani güçlü bir CV farkedilen bir CV demektir. İngilizce ve diğer yabancı dil düzeyi az veya orta olanlar genel olarak elenenler arasındadır! Bunun yanı sıra; CV'sinde yabancı dil düzeyini 'iyi veya çok iyi' olarak belirten bir çok profesyönel, gerek yazılı gerekse de sözlü mülakatlarda başarılı olamıyor. Ve doğal olarak rakipleri arasından sıyrılamıyor. Çünkü bir çok profesyönel ingilizceyi kağıt üzerinde iyi veya iyiye yakın düzeyde bilse de konuşma ve anlama kısmında geride kalmaktadır. Günümüzde artık ikinci bir yabancı dilin de arananlar  arasında olduğunu göz önünde bulundurun.

İngilizce öğrenin veya seviyenizi yükseltin


Ben Callan Method öğretmeni Harun Güçlü. 2007 den bu yana Özellikle çalışan ve dil eğitimine fazla vakit ayıramayan yetişkinler için Şişli'de, çok daha kısa sürede İngilizce öğretebilen Callan Method ile İngilizce eğitim vermeye devam ediyorum. Benim için önemli olan sıradan bir İngilizce özel ders öğretmeni olmak değil Callan Method'un muhteşem etkisiyle bambaşka bir İngilizce öğrenme deneyimi sunabilmektir. Özellikle Şişli bölgesinde İngilizce özel ders çözümleri arayanlara yönelik çözümler sunuyorum.

Dil öğreniminde kilit nokta istikrardır


Hemen şunu belirtmem gerekir ki, İngilizce öğrenme sürecinde en etkili ve en kilit noktalardan birisi de eğitmen faktörüdür. Profesyonel ve deneyimli Callan Method eğitmenlerini bulmak görece biraz daha zordur. İngilizce öğretmenlerinin Callan Method ile eğitim verebilecek profesyonelliğe erişmeleri minimum 6 ay sürer. Yıllar geçtikçe yöntemin öğretebilme gücünü daha iyi kullanır. Çünkü; Callan Method öğrenci için kısa sürede İngilizce öğrenebileceği bir dil öğrenme modeli olabilsede, bir öğretmenin yöntemin özünü çok iyi öğrenmesi için yeterince kolay değildir. Callan Method ile yaklaşık 11-12 yıl boyunca özel ders verdiğim için, iyi bir eğitim modelini sunabilmenin neden zaman alacağını da deneyimlemiş durumdayım, zira bu yöntem artık benim yaşam biçimim.

Şişli İngilizce özel ders arayışınızda profoesyonel çözümler için iletişime geçin!

Zaman ve paranın bir hayli önemli olduğu günümüzde, yabancı dil eğitimi için gerekli düzeye gelememiş bütün öğrenci adaylarımıza, Şişli'de farklı bir ingilizce öğrenme modeli ile kıyas götürmeyecek bir eğitim modeli sunmaya özen gösteriyorum. Dil öğrenmenin bakış açısına göre çok da kolay olmadığının bilicindeyim. Bu yüzden tavsiyem özel ders sürecinizde uzman bir eğitmenden destek almanızdır. Dil öğrenme sürecinde sabırlı olun ve ne yaparsanız yapın başlangıcı doğru yapın. Zira en zor kısım başlangıçtır. İngilizce seviye atladıkça zorlaşan değil, seviye atladıkça kolaylaşan bir dildir. Blogumun genelinde hem Callan Method hem de genel olarak yabancı dil eğitimine nasıl baktığımla alakalı bir çok bilgilendirici, motive edici ve farkındalık oluşturmaya çalıştığım yazılarımı bulabilirsiniz. Desteğe ihtiyacınız varsa iletişim formunu kullanabilir veya e-posta adresime direk e-posta gönderebilirsiniz. Eğitimlerinizde başarılar diliyorum.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Callan Method İngilizceniz için muhteşem bir rötuştur

Temel düzeyden İleri düzeye : ELEMENTARY TO ADVANCED Callan method ile tamamen sıfırdan İngilizce öğrenilebileceği gibi, düzeyiniz ne olursa olsun tam doğru tespitle, İngilizce dil düzeyinizi daha da ileriye çıkarabilirsiniz. Daha akıcı, daha tabii, ve daha ileri bir İngilizce dil ve dilbilgisi düzeyi.. Bugüne kadar öğrendiğiniz İngilizcenize gerçek bir rötuş, profesyonel müdahele ve bakış açısı, hemde hiç olmadığı kadar ekili.! Callan Method'un muhteşem disiplinler bütünü size öyle bir ivme kazandırır ki bugüne kadar katıldığınız bütün konuşma dersleri açık ara geri de kalır. Zira kana kana İngilizce konuşarak İngilizce öğreneceksiniz. Neden Ve nasıl olduğunu anlayarak ilerleyin! Callan Method ile gramer parçalarını konuşarak ufak ufak alırsınız. Bu gramer parçaları en temelden itibaren azar azar verildiği için, yeni parçalar geldikçe hiç yadırgamadan öğrenmeye hazır bir şekilde ilerlersiniz. Bu aynı şuna benzer; bilmediğiniz bir kelme ile karşılaştığınızda sözlükte mananına bakı

İngilizce eğitimde Callan Method'un etkisi mukayese edilemez

Değerli ingilizce öğrenen adaylarımıza sevgilerimizle... Uzun süre İstanbul Easygo ingilizce eğitim kurumunda Callan Method ile eğitim vermemin ardından, memleketim İstanbul'da ingilizce öğrenen adaylarımıza destek vermek üzere bir şubemizi de burada açtık.. Tüm Adaylarımıza hayırlı ve faydalı olmasını temenni ediyoruz... İstanbulda Callan Method ile eğitim verilen kurumlar arasıda Easygo lider bir konumda olup, Callan Method yöntemini hakkıyla, profesyonelce ve en uzun süreden beri sabırla uygulayan ilk kurumdur. Kendimize duyduğumuz güven, Callan Method'un güçlü mimarisi ve yöntemin en uzman hocalarıyla çalışmamızdan kaynaklanmaktadır. Çünkü İngilizce eğitimde Callan Method'un etkisi mukayese edilemez derecede hızlı sonuçlar getirmektedir. Bu kanıya tek başımıza değil, öğrencilerimizden aldığımız olumlu dönüşler neticesinde varmış bulunuyoruz. İngilizce eğitime genel bir eleştiri Uzman bir dil eğitmeni ve yabancı dil koçu olarak öncelikle şunu netliğe kavuşturmak isterim.